Co jsem dostala od Ježíška?




Ahooj 😍

Vánoce jsou za námi, Nový rok před námi. Doufám, že jste si onen posvátný den užili stejně jako já. Mnozí z vás mi u předchozího článku psali, abych vám dala vědět, co jsem dostala k Vánocům. Nechtěla jsem tento druh článku moc psát, aby si někteří nemysleli, že se chlubím, ale vy to tak naštěstí neberete.

Takže pojďme na to! 😊



První Vánoce jsme měli už 23.12. s přítelem u nás doma. Dostala jsem od něj svetr s perličkami, který jsem si moc přála. Svetr je ze Stradivariusu 😊. Překvapením byl pro mě plyšový pokémon Bulbasaur 😁! Pokud to o mně ještě nevíte, miluju pokémony 😊. 

Druhé Vánoce jsme pak měli 24.12 u mých rodičů, kde jsme měli i štědrovečerní večeři. Od rodiny jsem toho dostala fakt hodně. Asi jsem byla letos hodná😇. Největší radost mám asi z fénu značky Valera. Doma žádný nemáme, tak mám konečně svůj 😁. Potěšil mě i cestovní elektrický kartáček, který je pouze na baterky. Jupí, už s sebou nebudu muset tahat nabíjecí kabel! Ke kartáčku jsem dostala i náhradní hlavice.

Radost jsem měla i z takové hračičky na špecle nebo halušky. Tu jsem hned po Vánocích vyzkoušela a udělala jsem nám brynzové halušky😍.


Moc mě potěšila i voňavka Deeply Yours, kterou navrhl pro ženy samotný Enrique Iglesias. Je to můj nejoblíbenější zpěvák a tato voňavka je u mě už několikátá v pořadí. Je to prej moje typická vůně😁. Když už jsme u těch vůní, s přítelem jsme společně dostali i Yankee Candle svíčku s vůní jasmínu. Připomíná mi jaro 😍. Na fotce můžete vidět i roztomilé ubrousky s jednorožci a různými nápisy.

Nebyly by to Vánoce bez měkkých dárků, ty mám rok co rok radši 😁. Nechyběly ponožky, které letos byly velmi nápadité - s pejsky! Dále jsem dostala černý krajkovaný croptop, vánoční tepláčky se sobíky a tričko s nápisem MTV 😁. Překvapilo mě i tričko s Eiffelovou věží a peněženka s obdobným potiskem.

Mým klasickým vánočním dárkem jsou knížky. Letos jsem dostala dvě a to od Colleen Hoover - Možná jednou a 3.díl série Girl Online - Jde svou cestou. Také jsem si přála sešit na recepty, který vidíte na fotce uprostřed 😊.

Společným dárkem pro mě i přítele byla Wok pánev, ze které mám ohromnou radost. Jsem ten typ, co dělá na pánvi opravdu všechno, včetně těstovin apod. Měla jsem jen tu nízkou pánev, takže jídlo bylo ve finále hlavně na plotně, než později na talíři 😂.

Jelikož máme s přítelem Nespresso kávovar, dostali jsme 3 balení kapslí. To se u nás rozhodně neztratí! Co už se ale ztratilo je bonboniéra Lindt, která už je bohužel snědená 😁.


K Vánocům jsem si také poprvé přála dva produkty od Lushe. Byla jsem moc ráda, když jsem je pod stromečkem našla. Konkrétně to byl scrub na rty s příchutí žvýkačky a masážítko 😍.

Naší tradicí jsou i obálky, ve které každý z nás něco najde. Letos jsem v ní opět našla dálniční známku pro rok 2018. Jupíí 😍😁. Můžeme autíčkem opět jezdit na výlety po dálnici.


Třetí Vánoce jsme měli 27.12. u přítelovi mamky, bráchy a babičky. 

Já od ní dostala roztomilou krabičku na kapesníčky a sadu čajů s originálními příchutěmi. Od babi a jeho mamky jsem pak ještě dostala ten nejkrásnější zlatý prstýnek 💓. Brácha mě potěšil sadou vůně a sprchového gelu.
Od mamky jsme společně dostali HP tiskárnu, kterou jsme si původně chtěli koupit sami. Už jsme jí vyzkoušeli a je boží 😊. Společným dárkem byla i Dormeo modrá, teplá deka s polštářem.

Poslední, čtvrté Vánoce jsme měli dnes 30.12., kdy přijela teta a všichni příbuzní z Vysočiny 😇. S přítelem jsme dostali společně láhev sektu a takovou kouzelnou svíčku, která má měnit barvy 😁. Tak uvidíme. Dostali jsme i homemade aperolový sirup se skořicí. A jako poslední balíček jsme dostali krásné homemade věci 💓. Konkrétně sůl do koupele s levandulí, šípkovou marmeládu a šumivé bomby do koupele.

Jsem za všechny dárky moc moc vděčná. Strašně ráda je dávám i dostávám. Letos byli všichni s dárky ode mě a přítele spokojení 😇.


A co potěšilo nejvíce vás? 😊
-Anička
Nezapomeňte mě také sledovat na ostatních sociálních sítích
Pokud máte rádi moje články, dejte mi prosím vpravo v menu odběr a followněte mě na instagramu(annevenkrbcova) a youtube(Anna Venkrbcová). Pokud mi navíc do komentářů napíšete VAŠE ostatní sociální sítě - ráda vás follownu zpátky💓

63 komentářů:

  1. Holka, ty jsi musela být přímo svatá :-D Fakt moc krásné dárečky, ten kartáč na zuby si přeji také. :-) Koukám, že jsi také dostala mnoho výbavy do bytečku, já také a jsem za to fakt ráda. :-)

    Knížky, také jsem dostala jednu, kterou jsem si přála. A Colleen je prostě nejlepší, doma vlastním všechny její knížky v češtině!! ♥ Dálniční známka je super, tu si asi budu přát k narozeninám, možná si ji koupím ještě teď, protože se chystám na konci lednu navštívit babičku na Moravě. :-)

    Letos jsem dostala mikroflanelovou deku a povlečení, totálně boží prostě! Hodí se to vždycky, přítel mi to povlečení pořád krade :-D A homemade výrobky jsou prostě krásné. :-) Fakt moc pěkné dárečky, které se nikdy neztratí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten kartáček je super :) Určitě doporučuji. Výbava do bytu se hodí vždycky. Přece jenom to není levná záležitost. Jsem ráda, že i ty si byla spokojená.

      Vymazat
  2. Wow dostala si toho plno :) A veľmi pekné veci! Tiež som dostala pár knižiek, čítam si ich teraz po večeroch cez sviatky, je to fakt relaxujúce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to čtení nemám čas ani o svátcích, protože se učím na zkouškové, bohužel :D

      Vymazat
  3. Hezké věci, moc se mi líbí prstýnek :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je ale darečků! :-) Krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu jsi měla krásného Ježíška, nejvíce se mi líbí tepláčky se sobím motivem, ty jsou opravdu nádherný a pak croptop ten by se mít také líbil, protože doma mám jen jeden, který jsem moc nevinosila, kvůli vyrášce na břichu, která jak na schválení na podzim zmizela ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za milý komentář! :) Jo vyrážka dokáže být zlá, zvlášť když ti jako naschvál zmizí :D

      Vymazat
  6. No ty jsi musela být vážně hodná! :D :) Krásné a užitečné dárky. Já mám radost naprosto ze všech dárků co jsem dostala a nechci žádný povystrčit dopředu, že mi udělal největší radost i když by se nějaké našli. hihi :D
    Krásný Nový rok přeji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych asi nedokázala žádný nevystrčit :D Vždy tu bude nějaký favorit :) Děkuji za komentář.

      Vymazat
  7. Dostala jsi moc krásné dárky! Ten kartáček na zuby bych chtěla taky:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký dárky já největší dárek měla stolní robot od Sencor ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten si také jednou přeji, ale zatím ho v bytě nemáme kam dát :D

      Vymazat
  9. Máš moc krásný dárky :) Ten kartáček by se mi taky hodil, protože na tahání kabelu jsem se už před dlouhou dobou vykašlala a vozím si na cesty normální :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já normální nemůžu vystát :D! Určitě si tenhle pořiď, stojí okolo 300Kč :)

      Vymazat
  10. Thank you so much! I'll look on your website :)

    OdpovědětVymazat
  11. Téédy, tady byl někdo hodný :3
    Produkty od Lushe se mi moc líbí, a Yankee Candle? Tak tu tiše závidím, jakožto milovník svíček :D
    Nu a jelikož vidím dálniční známku, už se těším na cestovní články :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkujuuu za tak milý komentář :) Já ti jednu Yankee koupím jo? :D A ano, pochopila si správně. Dálniční známka=spousta výletůů :)

      Vymazat
  12. To jste si užili skvělé Vánoce v rodinném kruhu. :) Tyhle Vánoce na etapy jsou taková klasika, když máš větší rodinu. :D
    Dárky jsi dostala nádherné. :) S tou pánví tě naprosto chápu, já také hodně věcí dělám na pánvi, hlavně dělám doma čínské nudle a mamka takhle jednou dostala kameninovou pánev a ty jsem si oblíbila hodně, sice jsou dražší, ale na tyhle věci jsou super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo je to klasika, ale občas vyčerpávající :D Čínské nudle, mňam! :D

      Vymazat
  13. Také jsem dostala 3. díl Girl online! :D :) Dostala jsi moc krásné dárečky! :) Na tu tiskárnu jsem asi před hodinkou koukala :D, protože bych chtěla barevnou, ale rodiče pořidili k Vánocům laserovou, což tak bylo plánovaný, ale potřebovala bych právě nějakou tu maličkou i na barevné fotky :D :).

    https://shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak super. Budeme číst to stejné :D Tiskárnu doporučuji, je sice pomalejší, ale je boží :)

      Vymazat
  14. Je vidět, že sis Vánoce patřičně užila :) Pánev se nikdy neztratí! :D Já sama dostala spoustu věcí do kuchyně :) a ty tepláčky se sobíky jsou božíí!! Mě udělal radost každý dárek :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věci do domácnosti se vždycky hodí :) Joo ty tepláčky jsou kráně teplé!

      Vymazat
  15. To jsou krásný dárečky, je moc fajn, že Ti udělaly takovou radost a ta první fotka, tak ta je úplně úplně zlatá :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) To je náš pejsek Lucky :D Je to hroznej mazel a závisláček.

      Vymazat
  16. Krásné darky :) a hlavne od srdce. mam radost kdyz lidi dostavaji knizky :) a porad se najde nekdo kdo je cte :) jako byvala knihovnice to dokazu opravdu ocenit :)
    a nejprve jsem videla fotku s prstynkem, tak ve me trosku hrklo a rikala jsem si ze by uz ? :) ale je to od mamky a babicky. ale to nevadi :) i tak je to krasny prstynek. :) a vubec jakakoliv sebemensi drobnost dokaze potesit :) a vykouzlit usmev na tvari.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluju knížky! Bez nich by to nebylo to pravé ořechové :) Néé, ještě nejsme zasnoubení :D Na to je ještě čas, ale čekala jsem, zda se mě na to někdo bude ptát :D

      Vymazat
  17. Moc krásný článek. My jsme si s přítelem udělali Vánoce až 28. protože jsme se zrovna přestěhovali do společného bytečku. :-) Určitě Ti udělal také tak velkou radost, jako ten můj mně. :-) Rodiče Ti dali také super dárky, letos jsem dostala stejnou pánev jako ty. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to gratuluji k přestěhování! :) Jupí, tým pánví Wok! :D

      Vymazat
  18. Krásné dárky, u nás se scházíme od 24.-27.12.

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné dárky a hlavně užitečné :) ten set od Dormea jsem dostala úplně stejný, akorát v červené barvě. Je úžasně teplý :) a pak ten balíček kosmetiky v čísle 16 jsem dostala od přítelovo mámy, mám z toho radost :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Dormeo set je úúúžasně teplý! :) Tu kosmetiku jsem ještě nepoužila :D Jsme se shodli koukám :)

      Vymazat
  20. Koukám, že ježíšek byl velice štědrý :) krásné dárky.. Většinu bych si přála sama pro sebe :-)
    Jinak přeji všechno nejlepší v Novém roce :* :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to byl :) Já se klidně podělím, chceš? :D A děkujuu, tobě taky :)

      Vymazat
  21. Ty jsi musela být hodná :) Ne, dělám si srandu - dárky jsou nádherné, já také letos dostala elektrický kartáček, ale od značky Philips (rodiče se zbláznili! :D) a jsem teda nadmíru spoko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já náhodou byla hodná! :D Joo na ten jsem koukala taky, ale pro mě bylo důležité to, aby byl kartáček bez kabelu. Hlavně když takhle někam s přítelem cestujeme :)

      Vymazat
  22. Parádní dárečky! Věřím, že udělaly radost. Ten Bulbasaur je super! Vůbec bych do tebe neřekla, že Pokémony miluješ, ale mám to podobně. :D Ty poslední homemade dárečky vypadají úžasně, je krásné, když někdo někoho obdaruje něčím takovým. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Málokdo to o mně ví, ale Pokémony zbožňuju :D A ten Bulby je prostě boží, je se mnou v posteli :D Homemade věci vždy zahřejí u srdíčka :)

      Vymazat
  23. Jéjko tak ty si veľmi poslúchala! Super darčeky ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  24. Fuu tak to je naozaj bohaty Ježiško :), mňa potešila kniha Harry Potter :D
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až jsem to nečekala :) Harry Potter mě potěšil v r. 2016 <3 :D

      Vymazat
  25. Vidím, že tvůj Ježíšek taky nakupuje chytře a nosí hlavně praktický a měkký dárky a kosmetiku :D Ale já jsem ráda a ostatní si koupím sama :) Tu knihu od Colleen Hoover si chci taky co nejdřív přečíst, dej mi vědět, jestli se ti to líbilo, pokud se k tomu dostaneš dřív než já (což je velmi pravděpodobné :D).
    michelle-and-her-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že se k ní možná dostaneš dřív ty :D A děkuj za moc milý komentář :)

      Vymazat
  26. Koukám náš Ježíšek asi nakupoval s tím tvým :-D čokošky, vínečko, dálniční kupony... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to možný hele :D tyhle dárky mám moc ráda.

      Vymazat
  27. Tak koukám, že to byly pěkně štědré Vánoce :D Hezké dárečky! :)
    nekonecnaknihovnicka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo letos toho bylo fakt hodně :D Sama jsem to nečekala. Děkuju :)

      Vymazat
  28. Krásné dárečky, určitě udělaly radost! Mně by udělalo radost jakékoliv jísdlo a ta pánvička hlavně ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta pánvička je boží! Nepoužívám pomalu nic jiného :D!

      Vymazat
  29. Tyjo, ty jsi musela být hodná :) dostala jsi krásné dárečky :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  30. Asi jsi byla jak se říká hodně hodně hodná :D jsou to moc hezké dárečky taky bych brala tu věc na halušky

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta věc na halušky je fakt hodně praktická! :D Halušky s nimi šly úplně jako po másle.

      Vymazat
  31. Super dárky !

    www.lifemomlucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Wow tolik krásných dárků!:) knížka Girl Online me zaujala, a tiskárna je super dárek, který se dost hodi. Je hezké ze mas z dárků radost :)

    OdpovědětVymazat