Anne's talking #6



Ahooj 😊!

Posledních pár dnů jsem v neuvěřitelném shonu. Blíží se konec semestru a s tím i moje první zkoušky. Upřímně? Bojím se. Přijde mi, že jsem si toho na první semestr nabrala tolik, že to v životě nemůžu zvládnout! Jste na tom podobně? Určitě ano, a to ani nemusíte být na vejšce 😁.


I přes všechen shon jsem v sobotu stihla navštívit Drážďany se svou kámoškou Míšou ze střední 💓 a upéct trochu toho cukroví.





Pokud si chcete ušetřit nervy, do Drážďan v sobotu prostě nejezděte! Já z toho davu byla tak unavená, že jsem si toho ve finále moc nekoupila 😂. Každopádně i těch pár kousků, které za chvíli uvidíte mi udělalo radost.


Tmavě modrá košile s červenými proužky za  9€ ve mě ihned vyvolala vánoční atmošku. Je to velikost M a jsem ráda, že jsem nevzala S, protože košile je z nepružného materiálu. Dalším úlovkem jsou skvělý, teplý, béžový rukavice zdobené kamínky! Stály mě  5 €. Mám krátké prsty, ale tyhle mi sedí😁. Dále jsem si koupila mojí klasiku - punčochy. Jsou šedivé, teplé a stály 4 €.
Do nákupní tašky mi přistály i nízké punčochové ponožky do bot. Ty stály 3,50€. Chtěla jsem i věci ze sekce Primark home. Ta mě ale bohužel zklamala. Všechno měli rozebrané, neuklizené a poničené 😕. Co mi ale udělalo velkou radost je červený svetr z Bershky! Stál mě 12,99€. Chtěla jsem totiž nějaký šílený vánoční svetr, ale žádný se mi nelíbil. Tak jsem zvolila červenou klasiku.Věřili byste, že mi je velikost XS? 😁.

Je libo přítelovy ponožky ? 😂



Včera, tedy o druhé adventní neděli jsme byli s přítelem u mých rodičů. Pekli jsme cukroví a užívali si vánočního klidu. Dokonce jsme stihli film - Sněženky a machři po 25 letech. Aby toho nebylo málo, začalo nám k tomu všemu dění sněžit. Atmosféra tedy byla dokonalá 💓⛄.



Mám pro vás ještě nachystaný článek z finální recenzí na Face Up! a mnoho dalšího! 
Co takhle vánoční giveaway? 😎
-Anička
Nezapomeňte mě také sledovat na ostatních sociálních sítích
Pokud máte rádi moje články, dejte mi prosím vpravo v menu odběr a followněte mě na instagramu(annevenkrbcova) a youtube(Anna Venkrbcová). Pokud mi navíc do komentářů napíšete VAŠE ostatní sociální sítě - ráda vás follownu zpátky💓

27 komentářů:

  1. Krásné ráno Aničko! ♥ Ani bych nevěřila, že jsme stejně staré :D Taky mě teď čeká první zkouškový a mám nějaký předtermíny a jednu zkoušku už mám za A :) Že ti bude xs bych i věřila, vypadáš drobounce :) Zaujaly mě teplé punčochy, protože mi je pořád zima :D :D Cukrovi se vám moc povedlo a jak do toho začalo sněžit? Musela to být krásná chvíle :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a málem bych zapomněla, určitě budeme rádi za Vánoční giveway! ;)

      Vymazat
    2. Byla to úžasná chvíle :) A děkuju za pochvalu :D Snad to zkouškové taky nějak zmáknu.

      Vymazat
  2. My jsme v Drážďanech byli v sobotu a čekala jsem víc lidí :D :D. Ten svetr z bershky je moc krásný :)). Jinak primark po každý když jsem tam byla tak bordel :/ momentálně naposled tam byla halda bot, úplně šílený.
    Na finální recenzi se moc těším!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se ten film sněženky a machři vůbec nelíbí ani jeden díl, ale jinak to zní jako super den. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeej, cukroví vypadá skvěle! Hrozně se mi líbí ten červený svetr, budu si ho muset sehnat :D
    A hlavně ať se zkouškový povede, mě sice ještě pár let nečeká, ale dokážu si představit tu hrůzu, kterou z toho musíš mít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě sežeň, je boží :D! Děkuju moc, přijde mi že furt nic neumím.

      Vymazat
  5. jejasny ze ted ti prijde, ze sis toho nabrala až až, ale uvidis, az to zvladnes jak se ti ulevi a budes na sebe pysna, a ty to zvladnes. taky jsem mela prvni zkouskovy uplne ten samy pocit. a bylo toho mraky, a mela jsem zkousku nebo i dve tydne, ale povedlo se :) jen nezanedbej pripravy ale ani poradny odpocinek a spanek a pujde to :)
    Drazdany jsem puvodne mela v planu ale nakonec nepojedeme a jsem ráda :) dneska jdeme na svařák do Prahy a staci mi to :) pro letosek uplne bohate :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejně mi přijde, že furt nic neumím :D :) Tak uvidíme. Děkuju za milý komentář :)

      Vymazat
  6. A já bych klidně věřila že ti ta velikost XS je! :) Kolikrát jsem překvapená když něco takového je mě :D i když bych asi překvapená být neměla. Momentálně hubnu a to se o to ani nesnažím ale ono se to bude před svátkami hodit.
    Já mám nějaké cukroví napečeno ale většina mě ještě čeká v průběhu dalšího týdne a moc se na to těším :3 ujídání cukroví jéje .
    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u tebe bych také věřila, že ti velikost xs je :D :)

      Vymazat
  7. Zkouškové...znám to a vím, že tehdy ty Vánoce měly jinou atmosféru. Nikdy ale nazapomenu na svou první zkoušku v prvním ročníku.Týden jsem nespala ale zvládla jsem ji na jedničku..a když jsem vyšla ze školy, bylo 22.12 a sněžilo.
    Stálo to za to :-)
    Moc držím palečky ať to klapne. Velmi Ti to sluší (doufám, že mohu tykat?) a užívejte vánočního času.

    Mirka
    Spoon and willpower

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, první zkouškové. To bylo! :D Pamatuju si, že jsem měla z každé zkoušky takovou posvátnou hrůzu, protože mi to přišlo jako něco opravdu slavnostního a oficiálního... a jak jsem kvílela zoufalstvím, když v systému naskakovaly termíny a nikoho nezajímalo, že ten týden už mám tři jiné zkoušky...
    No, po prvních pár hotových předmětech to napětí ze mě začalo opadat. :) V 1. semestru jsem měla tuším 12 předmětů, takže příležitostí se otrkat bylo dost. Zpětně na to zkouškové ale vzpomínám moc ráda - mělo krásnou, novou atmosféru. A taky jsem ještě nebyla unavená ze studia a dokázala si sednout a opravdu soustředěně se učit, ne pořád k něčemu utíkat.
    Nikdy jsem moc nechápala výlety do zahraničí za nákupy, ale to bude možná tím, že mám za humny Polsko. :-D Každopádně Tvůj výběr se mi moc líbí - ten svetr má moc pěknou barvu a hezky ladí ke košili. A ty rukavice - miluju perličky! :D
    Držím palce, ať se Vánoce i zkouškové vyvedou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, snad se mi to povede :) 12 předmětů naštěstí nemám :D.

      Vymazat
  9. Jsem teprve na střední, ale věřím, že zkouškové období musí být opravdu velký nápor, tak držím moc palce a můj pejsek drží tlapky! :D
    Jinak vás obdivuju, že jste se vydali do Drážďan i přes ten dav lidí, teď před Vánocema to musí být šílené.
    Ale ten svetřík v kombinaci s košilí vypadá parádně vánočně. Moc ti to sluší!
    Těším se moc na finálni recenzi- jsem opravdu zvědavá a vánoční giveaway zní skvěle! :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu :) Pozdravuj pejska <3 Hele na střední mi to možná přišlo těžší :D

      Vymazat
  10. Hezké fotky :) ty Drážďany bych asi v tomhle čase nedala, moc lidí :D

    OdpovědětVymazat
  11. Nesnáším zkouškové, sedím pořád doma a učím se :D A to je děs, už chci vystudovat a mít život :DD Drážďany bych asi nepřežila a cukroví na Vánocích miluju a taky už peču :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už mám dost hele :D Do Drážďan příště taky nepojedu.

      Vymazat
  12. Do Primarku už jsem chtěla loni a letos, ale opět mi to nevyšlo, tak snad už konečně za rok. :-) Musím říct, že se mi hodně líbí ten svetřík... a jinak tolik lidí. Takhle to přesně vypadalo v Londýně v Oxford Street... a to nebyla sobota ani svátky. :-D Taky že jsem si znechucením nic nekoupila, nesnáším takhle přeplněné obchody.

    Každopádně ti držím palce se zkouškovým, určitě to zvládneš! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Oxford street jsem si taky nic nekoupila, byl to děs :D a děkujuu.

      Vymazat
  13. Budu ti určitě držet palce se zkouškovým, ty to zvládneš! Jinak velikost XS ti rozhodně věřím:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat