Recenze Face Up! po 9ti dnech


Ahojky!


Tak se vám hlásím po 9 dnech zkoušení Face Upu s recenzí. Zajímá vás, zda mě přístroj zbavil akné? Pokud ano, jistě budete rádi i za fotku před a po. Na úvod si ale řekněme, co je psáno v manuálu.

"Procedura, tj. odhojení stávajících papul, pustul nebo papulopustul trvá podle dosaženého výsledku 10 a více dnů. V ojedinělých případech byly zaznamenány účinky přístroje až po 30ti dnech. Vše záleží na typu pokožky a době výskytu papulopustul."





Vysvětlivky:
papula - červený pupínek bez hnisu
pustula - červený pupínek obsahující hnis
papulopustula - forma akné s tvorbou papul a "neštoviček"

Já mám kombinaci papul a pustul. Nejvíce problémové části jsou tváře. Sem tam se mi objeví bolestivý pupínek okolo brady či pusy. Na čele mi občas vyskočí červený roh ve formě papuly 😀. Pokud jsem ve stresu/potím se, vytvoří se mi takové ty "potničky".






Teď už ale k recenzi. Jak vidíte na fotkách, hojí se to. Zpočátku to vytahuje všechny hnusy z kůže na povrch. Nejprve mi to zahojilo stávající bílé pupínky -  další bílé se nedělají. Přístroj jsem používala ráno a večer vždy 10 minut na postižená místa. Pozoruji, že mám kůži hebkou. Bohužel mám akné tak rozšířené, že mi po něm zůstávají jizvy - viz fotka PO.

Jako doplňková péče mi slouží každé ráno Purity Vision Růžová voda(používám jako tonikum na bio odličovací tampónek) a večer si obličej čistím Alverde peelingem Apfel, Limette. Po čištění používám  na střídačku Saloos oleje - Argan Revital a Lemon Tea Tree . Všechny tyto produkty seženete v DM.



S přístrojem budu určitě pokračovat dále a ozvu se vám po 30ti dnech používání 😇. Ještě podotknu, že už se asi měsíc nelíčím, což může mít na výsledek také vliv.
-Anička

31 komentářů:

  1. Super, určitě je tam vidět velká změna :) také popřemýšlím o koupi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě si počkej na recenzi po měsíci, děkuji za komentář :)

      Vymazat
  2. Je to hodně vidět na těch fotkách, že se to změnilo, tak přeji, aby to pomohlo úplně. :)
    Já používám jen vodičku na obličej a pomáhá mi to, ale mě se akné hodně ve velké míře udělalo nejspíš kvůli tomu, že se mi po vysazení HA dávaly dohromady hormony, vypadávaly mi hodně vlasy a udělalo se mi hodně akné, teď už je obojí lepší, i když na vlasy jsem začala používat i masku a sérum, tak nevím, co tomu nakonec pomohlo. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Doufám, že to opravdu pomůže. Já HA zatím beru, uvidíme, jak se mi to rozhodí po vysazení :D

      Vymazat
  3. Ale ta změna je fakt vidět, jak se to hezky hojí :) Já se nelíčím celý život (jen při příležitostech a to je řasenka a max linky vnitřní :D :D ), mám raději přírodní vzhled, člověk pak vypadá dost uměle :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelíčit se je podle mě mnohem lepší a pohodlnější :D

      Vymazat
  4. Účinek jde skutečně znát, dle fotek. :-) Takže to nejsou zbytečně vyhozený peníze :-D To já teď objevila dost dobrý "prášky" na pleť v drogérii DM...:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Veru zmenu je vidieť :) Pomaly ale isto bude všetko preč :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Změna vidět rozhodně je! :) A jsem zvědavá po 30 dnech !:))... jizvičky jsem po akné řešila naposled měsíčkovou mastí třeba na regeneraci pleti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za typ! :) Uvidím, jak na tom po měsíci jizvičky budou.

      Vymazat
  7. Za 9 dnů mi to přijde jako velká změna, výsledek je super :) Jizvičky po akné mám taky, pomáhá mi na ně bambucké máslo :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, bambucké máslo mám také, ale akné mi to spíše zhoršovalo, tak na jizvičky třeba bude dobré :) Děkuji za tip a pochvalu.

      Vymazat
  8. Super změna, za měsíc budeš mít určitě pleť hezky zahojenou :) já měla ještě nedávno pleť fakt šílenou a zatím musím zaklepat, po měsíci používání antibiotické masti se výrazně zlepšila. Tak doufám, že se zase nezačne horšit, je to boj :(

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, děkuju moc :) Joo, boj je to hrozný.

      Vymazat
  9. Tiež som nad tým pred pol rokom uvažovala, ale nakoniec som si pomohla trocha inak. Vyzerá to však na to, že to naozaj niečo robí, no a s tými jazvami, to je problém, ja mám tiež dosť po akné a hľadám niečo na to, ako sa ich zbaviť.
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli na něco ohledně jizev přijdu, dám vědět :)

      Vymazat
  10. Teda, na těch fotkách je vážně vidět velká změna a po 9-ti dnech je to super! Mě na akné nejvíc pomáhají krémy od La Roche-Posay:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ty krémy právě vůbec :/ Mám asi něco spešl :D

      Vymazat
  11. Haha po takové době zamířím na tvůj blog a ty tady máš článek, ke kterýmu nemám co říct, protože akné netrpím ani jsem netrpěla. Hele, ale musím říct, že na těch fotkách je vidět změna. Musím říct, že nějaký pupínky jsem kdysi měla, ale dala jsem si na sebe takový ultimátum, že do 20let se jich zbavím, že jsem na toto moc stará haha, ale povedlo se a nejvíc mi pomohla změna toho co jím a tak sport, plus teda denní péče ráno a večer.

    OdpovědětVymazat
  12. Změnu tam vážně vidím a jsem moc zvědavá jak to bude dál pokračovat. Zároven tě obdivuji, že se s námi o tohle dělíš a dokumentuješ to! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem zvědavá :) Ráda se s vámi podělím, mám ráda upřímnost :)

      Vymazat
  13. Budu se opakovat, jako už všude u tohoto tématu, ale mám s ošklivým... vlastně totálně odporným akné dost zkušeností. Chtělo se mi brečet, byla jsem zoufalá. Zkusila všechno.
    Jenže pak jsem si uvědomila, že ty hnusný vředy a krátery jsou jen odraz toho, že je něco špatně uvnitř. Když si to budu léčit jen na obličeji, důvodu se nezbavím. Někde uvnitř v těle bude pořád něco špatně.
    Našla jsem řadu lidí, kteří měli to samé v bledě modrém a zjistila, že se jim tak projevovala reakce na mléko a mléčné výrobky. Zkusila jsem je na týden vysadit. Naprosté kouzlo! Pupínky mizely. Do měsíce jsem měla tu hrůzu pryč a nová se neobjevovala.
    Pak vždycky říkám, že za zkoušku nikdo nic nedá. Buď to zmizí nebo ne.

    Mimochodem, líbí se mi tvoje mikina! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se ale omezovat v jídle nechci, navíc mléčné výrobky zase tolik nekonzumuji. Občas si dám sýr, nebo ráno cereálie s mlékem, ale tím to asi končí. Pravidelný příjem mléka mám možná tak v kafi :/ Každopádně věřím, že to lidem pomáhá, já se však jídla vzdávat nechci. A děkuji za pochvalu mikči :D Je z Primarku z pánské sekce.

      Vymazat
  14. Změna jde opravdu vidět. Jsem zvědavá, jaké to bude po měsíci, protože nad koupí začínám také pomalu přemýšlet. Akné mi už leze krkem. :/

    OdpovědětVymazat
  15. To je článek pro mě, uz pul roku resim akne, a to jsem si myslela ze v 15 letech se mě uz tohle nebude týkat, nebo nejhur jeden dva pupinky, ale mam to zas pekne rozsirene na cele a na bradě nejvic, hrozny, zkusila jsem snad uz vse, uz i ruzne babske rady jako drozdi, med nebo cesnek, a nic .... uz jsem fakt zoufala. myslim si ze to mam od toho jak jsem vysadila antikoncepci, tak pul roku od toho se mi to zaclo zhorsovat az sem v aktualnim hororovem stadiu, a uz si nevim rady. jestli mi zitra nepomuzou na kožnim tak uz budu fakt zoufala.....

    OdpovědětVymazat
  16. ve 25 letech :D jsem chtela napsat :D jo kez by mi bylo 15

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně vím, jak ti je. Babské rady i také nezabraly, zkoušela jsem i med se skořicí a bůh ví co ještě. Pokud mi tohle zabere, tak ti to určitě doporučím :)

      Vymazat