Kam do Prahy NA RANDE, když prší? 22 tipů! Project #2

Výsledek obrázku pro couples at home
Určitě znáte ten pocit, když někam chcete jít, ale nevíte kam. Měla jsem hlavně problém vymyslet kam jít, když prší - zejména když se jednalo o rande. S přítelem jsme chodili na rande často a jelikož jsme se seznámili v létě a pak jsme nevěděli kam v druhé půli roku chodit, rozhodla jsem se vygooglit nějaké tipy. Ouha! Nikde nic. 


Proto jsem se rozhodla vám tipy nejen na rande sepsat právě teď, kdy už počasí nebude nic moc 😊.



Výsledek obrázku pro couples coffee
1) Kavárna
Kavárna je taková klasika. Pokud chcete soukromí, vyhledejte nějaké zapadlejší. Pokud chcete popíjet kávu s výhledem, zajděte do Starbucksu na Pražském hradě. Originální kavárnou je Anonymous Coffee, která se klukům jistě bude líbit 😉.

Výsledek obrázku pro 5D kino



2) Kino (3D,4D,5D)/divadlo/koncert
Kino je asi stará známá klasika. Co takhle ale zkusit 3D Imax kino, 4D kino Cinema city nebo 5D kino na Harfě? Jiné rozměry vám zajistí super zážitek! Do divadla se můžete krásně vymódit a oslnit tak kluka svých snů. Na koncertě to zase můžete pořádně rozbalit.




Výsledek obrázku pro pasta oner nervous



3) Výstava
Výstav je v okolí spoustu. Většinou jsou pro studenty zlevněné, nebo zdarma 😊. Co tahle zkusit Národní muzeum nebo jakékoliv jiné galerie?



Výsledek obrázku pro zrcadlové bludiště praha

4) Zrcadlové bludiště a Imaginarium
Jedno z nejlepších rande! 😅 Zrcadlová bludiště vám zajistí spoustu zábavy při hledání cesty ven. Můžete zkusit labyrint  na Petříně u Kotvy nebo Imaginarum u Václavského náměstí 😊 Vstupné je do 100Kč.

Související obrázek

5) Restaurace
Pokud chcete něco více romantického, zajděte si na oběd nebo věčeři. Ceny tak akorát mají v mém oblíbeném Corleone na Andělu. Můžete zkusit i nové Vapiano na Národní nebo třeba Pizzerii. Pokud si chcete sáhnout více do kapsy, zajděte do vyhlídkových restaurací - Žižkovská věž nebo Grosseto Marina😍.
Související obrázek



6) Muzeum voskových figurín
Chcete vidět celebrity nebo reálné hororové postavy? Zajděte do Grévin muzea nebo do Muzea Madame Tussauds. Vstupné bude sice vyšší, ale zabere vám to nějakou chvíli 😊


Související obrázek




7) Planetárium
Chcete společně pozorovat hvězdy, i když prší? V planetáriu to nebude problém 😇 Zajděte třeba na Petřín nebo do planetária Královská obora.



Výsledek obrázku pro sapphire lounge praha

8) Čajovna

Další z více intimních míst. V čajovně je většinou příjemné šero a tabák vám navodí takovou více flirtující atmošku - věřte mi 😂! Navíc já jsem milovník vodnic, takže to bylo též jedno z nejlepších rande. Dala bych vám tip, ale moje oblíbená Maghnia Village se přestavuje, tudíž je zavřená. Další dobrou čajovnou je i Peklo, nebe ráj nebo Sapphire Lounge.





Výsledek obrázku pro vyhlídka autem praha
9) Vyhlídka z auta
Pokud má jeden z vás auto, zajeďte si do supermarketu pro mňamky a pak na vyhlídku! Můžete si povídat, jíst vaše oblíbené dobroty a koukat třeba na západ slunce/děšť 😁 I to je romantika! Dobré tipy, kam na vyhlídku autem najdete zde - www.zavolantem.cz.




Související obrázek

10) Nákupy

Pro chlapy asi nic moc ideál, ale pro holky určitě! Navíc v nákupních centrech najdete i super kavárny a místa k sezení 😊Můžete taky přítelovi vybrat nové oblečení 😁.



Výsledek obrázku pro mořský svět praha



11) Mořský svět

Pokud se chcete cítit jako u moře, doporučuji Mořský svět na Výstavišti v Holešovicích. Vstupné je sice pálka a romantické je to určitě😊.




Výsledek obrázku pro zámek dobříš


12) zámek/hrad
Pokud jste oba na historii, najděte si nějaký zámek/hrad a prozkoumejte každou jeho tichou chodbičku! Na obrázku je Zámek Dobříš 😊.




Výsledek obrázku pro surf aréna



13) Surf aréna
Jeden z adrenalinových zážitků. Umíte surfovat? Pokud jo, oslňte svého přítele 😀!




Výsledek obrázku pro aquapalace


14) Aquapark

Sem kluci rádi berou holky. Prej aby je viděli bez makeupu 😁 Obraťte karty a vezměte sem vy kluka! Třeba abyste konečně viděli jeho "břišáky".




Související obrázek
15) Jump aréna
Tohle bylo též jedno ze super rande po kterém jsme ovšem nemohli další den chodit 😁. Jump aréna se skládá z několika trampolín a skákacích atrakcí. Nejlepší je bezpochyby skákání do molitanů 😍.


Výsledek obrázku pro motokáry praha



16) Motokáry
Na motokárách se váš kluk rozhodně nudit nebude. Navíc je to dobrá výzva. Vsaďte se, že pokud ho v závodě, musí vám dát pusu 😊😁.



Výsledek obrázku pro únikové hry



17) Únikové hry
Tohle je celkem nový trend. Vlastně máte simulovanou únikovou hru, kde vám hrozí nějaké "nebezpečí" a vy se musíte zachránit 😎.




Související obrázek



18) Wellness
Romantickou možností je určitě privátní suna nebo vířivka. Zvlášť když si k tomu objednáte šampaňské a jahody😈.




Výsledek obrázku pro hurricane factory



19) Hurricane factory
Podobně adrenalinová atrakce jako Surf aréna. Tady budete volní jako ptáci a vyzkoušíte si sílu větru.




Výsledek obrázku pro couple tumblr


20) Notebook, postel a filmy u někoho z vás doma
Nejlevnější a nejlepší varianta. Pokud se vám poštěstí, vezměte notebook, zapněte si nějaký film a tulte se u sledování. Všichni víme, že konec filmu většinou nevidíte 😂. Přítele také napadlo, abyste hráli hororové hry, protože když se prej holka bojí, tulí se (haha 😁).


Výsledek obrázku pro couple bowling


21) bowling, kulečník
Pokud máte rádi tenhle typ her, určitě na bowling zajděte. Mně tyhle hry moc nejdou, ale kluk vás to přeci může naučit 😉.




Výsledek obrázku pro couple squash






22) Squash, badminton
Pokud jste spíše sportovní a odvážnější typ, můžete spolu zajít na squash, badminton nebo do  posilky.








Jaký typ se vám líbí nejvíce? Poradili byste i něco dalšího? Podělte se v komentářích :)
A pokud nemáte partnera, nezoufejte! Tyhle tipy můžete využít i s kámošema.



-Anička
Nezapomeňte mě také sledovat na ostatních sociálních sítích
Pokud máte rádi moje články, dejte mi prosím vpravo v menu odběr a followněte mě na instagramu(annevenkrbcova) a youtube(Anna Venkrbcová). Pokud mi navíc do komentářů napíšete VAŠE ostatní sociální sítě - ráda vás follownu zpátky💓

36 komentářů:

  1. Jé, to jsou super tipy! :) my nejčastěji využíváme ty filmy na notebooku, pak chodíme často do kina a momentálně mám slevenku do toho muzea voskových figurín, tak asi zajdeme :) nejvíc mě zaujaly ty únikové hry, tam chceme už dlouho, ale nějak jsme se ještě nedokopali :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Určitě nějakou únikovku zkuste, prej je to občas síla :D!

      Vymazat
  2. S přítelem se chystáme do Prahy, ale spíše až v prosinci, takže takové typy přijdou v hod :D! U nás v Plzni jsme často třeba v parku, jen na procházce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrcadlový labyrint jsem koupila bývalému a ani jsme to nevyužili...teda já chtěla, ale ne s ním, no :-D A únikovou hru bych si zahrála strašně ráda, ale kamarádi na to moc nejsou... A planetárium s Pražským hradem chci také navštívit, tak snad se toho jednou dožiji :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy. Myslím, že se dají aplikovat i na jiná města než je Praha. Ten výhled z auta je asi nejlepší. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé tipy. :)
    Původní 5D kino na Harfě je zrušené a bude tam jiné 5D Maxim, který má poboček více a musím říct, že pro mě lepší zážitek, než na Harfě, na Harfě mi nepřipadalo nic moc, co se týká hýbání sedaček a ostatních efektů.
    Líbí se mi ten Mořský svět a Surfaréna, o které slyším poprvé.
    V Museu Grévin jsem byla a je to super, hlavně jsem sehnala akci na slevomatu a viděla jsem jí tam celkem často, takže vstup potom je dobrý. :)
    Motokáry jsem taky zkoušela, ty byly taky super. :D
    Jinak bych ještě doporučila lasergame, ale to je lepší ve větší skupině lidí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lasergame mě také napadly, ale právě spíše pro partu lidí, nebo pro pár :) Díky za koment!

      Vymazat
  6. Tohle je skvělý článek a hlavně tipy! Občas člověku dochází nápady a tohle se úplně hodí někam zarámovat :D fakt top!

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíce se mi líbí jump aréna a únikové hry :) Super tipy! Škoda, že v malém městě nemáme takové možnosti :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jump aréna je super, dokonce u toho i spálíš kalorie :D!

      Vymazat
  8. Super, už vím kam na rande, teď už jen nějakého kreténa, kterého bych na něj mohla vzít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš to zkusit i s nějakou kámoškou přece! :D :)

      Vymazat
  9. Achjo, tak teď mi je smutno, že žádného přítele nemám :( Ale snad se už konečně někdy někde objeví a nějaký z tvých tipů využijeme :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Být sám má i své výhody :) Nezoufej, on se někdo najde.

      Vymazat
  10. děkuji za tipy :) tohle se rozhodně hodí. hlavně ted co zacina byt fakt ošklivo, mame s pritelem problem neco vymyslet, my jsme takovi, ze jsme radeji venku a neco podnikame, sice mame radi postel, klidek film, ale to se taky neda delat porad. :)
    a brzy se spolu stehujeme do Prahy do bytu a fakt se tesim az budeme porad neco podnikat, protoze v Praze je tech moznosti preci jen o neco vic nez u nas na "vesnici" :D :)
    vetsinu z toho co tu pises uz jsme podnikli, neco vim, ze by pritele nebavilo, ale treba to Planetarium me dost zaujalo, zkusim mu to nekdy navrhnout :) a zrovna ve ctvrtek jsme byli na Designbloku, coz je naprosto skvela designova akce :) a je tu do pondeli takze taky doporucuju :)
    www.verubooklover.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluji ke stěhování! :) Planetarium určitě zkuste, je to magické :) Taky brzo s přítelem třeba zajdeme.

      Vymazat
  11. Docela mě mrzí, že nebydlím někde u Prahy a závidím kolik aktivit se tam dá vymyslet! Sice dost pochybuju, že teď v blízké době najdu toho pravého, ale přece jen si článek uložím pro případ. Navíc se to hodí, jak píšeš i pro chvilky s kamaradama!
    Snad nebydlím až v takovém zapadákově, tak bych se ty aktivity, co jdou prinejhorsim pokusila najít v městech, které mám poblíž. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spoustu se toho dá dělat i mimo Prahu v okolních městech, stačí hledat :)

      Vymazat
  12. Tak to je úžasný článok! Určite niečo využijem, keďže niekedy sama neviem, kam už v Prahe pomaly ísť :) Ďakujem za inšpiráciu

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  13. Super nápady! :) mě nikdy neomrzí kafíčkování :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Kafíčkování je super, ale ne každého kluka to jako rande bude bavit :D

      Vymazat
  14. Skoro všude, co jsi vypsala, už jsem byla a bylo to super! A to ani nejsem z Prahy :D teda vlastně kromě toho jump parku. Tam musím někdy vyrazit! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Síce nie som z Prahy no tipy sú určite užitočné aj pre mňa, pretože väčšina nápadov sa dá zrealizovať aj tu na Slovensku:) Surfovanie a Jump Park som ešte nikdy neskúsila, ale určite sa na to v budúcnosti chystám!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda! :) Určitě všechno zkus, o zábavu bude postaráno.

      Vymazat
  16. Nice cozy post!
    I`m following your blog with a great pleasure in Google+ and GFC
    Follow back? Sunny Eri: beauty experience

    OdpovědětVymazat