Objevujeme pražské hotely! Project #4





Zamysleli jste se někdy nad tím, jak vlastně vypadá Praha očima turisty? Ony to totiž nebudou jenom ty památky, ale také to její kouzlo samotné. Co mě však vždycky zajímalo bylo to, jak si vlastně naši turisté lebedí v našich pražských hotelech?! Jsou také tak boží jako samotné město?😎









Na tuto otázku jsem přišla, když jsme si s přítelem užívali privátní wellness, které dostal jako dárek od svého bráchy právě v jednom z pražských hotelů - Hotel Downtown**** (www.hoteldowntownprague.cz.Samotný hotel vypadá zvenčí jako typická pražská budova, vevnitř je hotel podobný.




Jak ale vypadalo samotné wellness? Skvěle! Sice by potřebovalo pár malých oprav, ale servis byl výborný. Vše jsme měli nachystané, včetně vychlazené láhve šampaňského, jahod🍓, vody a jednohubek. Z horké vany stoupala pára a po zapnutí bublinek jste se ihned uvolnili. Sauna s příjemnou aromatickou vůní dřeva byla též boží. Po ní byla k dispozici i studená sprcha.








Z wellness jsme odcházeli příjemně odpočatí a ready na pozdní večeři v jedné z mých oblíbených pražských restaurací - Corleone na Andělu🍝.


Občas je relax potřeba. Navíc je hezké objevovat Prahu tak trochu jinak. Zkuste si někdy projít vaší rodnou vesničku, město, či obec. Možná vás i něco zaujme 😊.






-Anička
Nezapomeňte mě také sledovat na ostatních sociálních sítích
Pokud máte rádi moje články, dejte mi prosím vpravo v menu odběr a followněte mě na instagramu(annevenkrbcova) a youtube(Anna Venkrbcová). Pokud mi navíc do komentářů napíšete VAŠE ostatní sociální sítě - ráda vás follownu zpátky💓



26 komentářů:

  1. Podle úvodní fotky jsem se lekla, že jsi taky byla na tom bloggerském eventu s degustací vína a že jsem byla jediná, kdo tam nešel :D ale tohle mě potěšilo, sama bych s přítelem na wellness šla třeba na výročí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nevím, o jaké akci to mluvíš :D Určitě to s přítelem zkuste, stojí to za to :)

      Vymazat
    2. Tak snad ho to potěší k výročí :) no byla to nějaká akce, kde se ochutnávalo víno a pozvali tam všechny, co se účastnili té soutěže o napsání článku na téma "čas a co pro mě znamená". Účastnilo se dost blogerek, které znám a spousta z nich tam pak šla a dávala o akci článek, tak jsem si připadala trochu blbě, že se mi tam nechtělo jít :D

      Vymazat
    3. Joo, už jsem zjistila o co šlo :D Neboj, já tam taky nebyla.

      Vymazat
  2. to je super, určite to bol skvelý zážitok ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Zní to nádherně, je super si takhle odpočinout.
    Na to jsem koukala už tolikrát, chtěla jsem jít, ale bohužel můj bývalý na to nebyl, zdálo se mu to moc drahý, takže jsem na konec si udělala relax sama v Jatomi fitness, to kolem Vánoc totiž byla akce, že jsem mohli jít zdarma do posilovny a vířivky s bazénem, využila jsem to a byla jsem ráda, hlavně na posilovacích strojích mi pomáhala trenérka, taktéž zadarmo. :)
    A potom jsem byla ve welness centru ve Vysočanech, teď jsem zapomněla jak se to jmenuje, byl to hotel a byl tam bazén, vířivka a různé sauny, super to bylo. :)
    V rodném městě už dlouho nebydlím, párkrát jsem tam byla, ale neprošla jsem se po náměstí, které si pamatuji, že vždy bylo krásné. A co se týká vesnice, ačkoliv výhled na naše kopce českého středohoří mám často, vždy se mi ten pohled líbí, ať jdu třeba jen na procházku nebo přijíždím z Prahy, vždy se zadívám, jak je to nádherné a jsem ráda, že bydlím zde. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to úplně boží, jsem pak nabitá novou energií :) Výhledy na české středohoří musejí být skvělé!

      Vymazat
  4. Nikdy jsem nad tim, jake to je pro turisty byt v našem hotelu :D vseobecne si ale myslim, ze se k cizincům chovají lépe. Super projekt :) wellness vypada skvele!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu! :) Je to možné, že se k nich chovají lépe, ale k nám byli též velmi milí, a cizinci jsme nebyli :D

      Vymazat
  5. Jéé, tak to je super, že jste si wellness užili a poznali Prahu zas z trošku jiného pohledu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to super, je dobré se zaměřit i na jiné úhly Prahy :D :)

      Vymazat
  6. V Praze jsem v hotelu nikdy nebyla, protože v Praze bydlím, takže vyhledávám wellness hotely mimo Prahu a to hodně v serverních Čechách:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v Praze bydlím také, pointou článku bylo objevovat naší Prahu z pohledu turisty :) :D Ale děkuji za milý komentář.

      Vymazat
  7. To musel být skvělý zážitek. Nádhera, hned bych do toho šla taky :3

    OdpovědětVymazat
  8. Casto se zamyslim treba nad tim jak musi mesto kde ziju (Kutna Hora) pusobit prave na turisty, hlavne na ty zahranicni, protoze je tu tolik nastrah a barier pro ne. uz jen ta slozita cesta z nadrazi do centra, by me samotnou pekne odradila, ridici autobusu kteri neumi anglicky, spatne oznaceni a navigace, proste spoustu veci je tu jak kdybychom tu turisty ani nechteli. Nechapu. Myslim ze by se to dalo zlepsit. Kazdopadne jako mistni to mame jeste slozitejsi.
    Nad Prahou jsem taky kolikrat premyslela, jak to tam asi je, jak pro turistu i pro mistniho, ja uz si vickrat vyzkousela oboji ale je tak obrovska ze mame porad co objevovat noveho. jsem zvedava az se tam brzy prestehuju co vse zas noveho objevim a zaziju.
    Ale od te doby co se objevil Karim a prohlidky mesta s pruvodci bezdomovci mam pocit, ze je to zas neco zajimaveho, co tu nebylo a ma to nejaky dalsi smysl, i kdyz tim clovek objevi ty hruzy a skryte veci, co dosud nevnimal, jako drogy, ktere tu jsou a budou. I to je ta odvracena tvar prahy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc skvělý komentář! Děkuju. Do Kutné hory jedu brzy na exkurzi se školou, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  9. Zajímalo by mně, jak to vypadá v hotelech v evropských nebo asijských městech. Vždycky využíváme Airbnb, někdy bych chtěla ale zkusit na víkend nějaký pěkný hotel. :)

    OdpovědětVymazat
  10. To musel byť super zážitok! A normálne som dostala chuť na to jedlo z reštaurácie :D

    OdpovědětVymazat