Anne's talking #3

Související obrázek
Ahoooj 😊

Jistě jste si všimli, že jsem v posledních dnech nepřispívala tak, jako obvykle. Neměla jsem bohužel čas ani na vaše skvělé články a to mě velmi mrzí! Proto musím udělat pár změn, aby to tady zase fungovalo tak jako dříve. 

Články budou vycházet vždy v pondělí, čtvrtek a v sobotu! Jsou to dny, kdy bych měla mít čas. Uvidíme, jak se mi toto osvědčí 😇 



Také bych vám ráda sdělila důvody, proč jsem byla "mimo provoz"


Hlavním důvodem je můj nástup na vejšku, který sice není tak hektický, jak jsem očekávala, ale musím si toho hodně osahat a pochopit, protože střední měla o mnoho jednodušší systém 😀. Také už mám nějaké první seminárky a úkoly, které musím splnit, abych prošla takzvanou blokovou výukou a dostala tak své první kredity! 😊. Pro zvědavce - nastoupila jsem na Vyšší odbornou školu publicistiky - takže pokud tu mám nějakého parťáka, ruku hore! 😁.


Dalším důvodem byla svatba mého bráchy, kterému jsem šla za družičku, tudíž jistě chápete všechny ty důkladné přípravy a shánění oblečení a podobně. Den svatby a svatba samotná byla kouzelná! Slzičky štěstí ukáply, jedlo se, smálo se a bylo to prostě booooží 😍 I'm so proud of my bro!! Nutno podotknout, že ještě v den svatby měla narozeniny moje ségra, takže důvody slavit byly dvojnásobné😁.


To by bylo z mého deníčku pro dnešek vše, mám pro vás přichystány ještě 2 články z projektu Back to school, pak už se budu věnovat jiným projektům a jistě na vás také vykoukne cestovní deníček 😋.



Mějte se krásně
-Anička

Nezapomeňte mě také sledovat na ostatních sociálních sítích
Pokud máte rádi moje články, dejte mi prosím vpravo v menu odběr a followněte mě na instagramu(annevenkrbcova) a youtube(Anna Venkrbcová). Pokud mi navíc do komentářů napíšete VAŠE ostatní sociální sítě - ráda vás follownu zpátky💓



38 komentářů:

  1. V těch šatech ti to moc sluší :) s tou vejškou to chápu, výuka mi začíná za týden, ale už teď si zařizuji rozvrh a jde mi z toho hlava kolem :D je fajn mít systém v tom, kdy který článek vyjde. Já zatím vydávám články obden, ale až začne výuka, tak budu vydávat pravděpodobně jednou za tři dny :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Ve skutečnosti to je dlouhá sukně a bílý top :D ale jsem ráda, že to vypadá jako komplet. Já si teď zařizovala rozvrh na blokovou výuku a "těším se" na ten pro semestr :DDD

      Vymazat
  2. Veľmi krásne šaty a ako sa ti hodia. 😍😘 Teda kým som si neprečítala ten tvoj komentár tak som si tiez myslela, že sú to šaty. 😊

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem si říkala, že ti vysoká začíná nějak moc brzo a až teď vidím, že jsi na vošce, tuhle (přesně tu, na které jsi) jsem kdysi taky zvažovala, ale nakonec jsem šla do Jihlavy, kde jsem si našla super kamarády

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to je náhoda :) Já jsem zatím s kolektivem taky vpoho :D

      Vymazat
  4. Přeju hodně štěstí na výšce!
    Jinak fotky ze svatby jsem viděla na instagramu a paráda. V těch šatech jsi vypadala kouzelně. :)
    Těším se moc na články!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Jo na instagram jsem toho dávala trochu více :)

      Vymazat
  5. Pročítám komentáře a s překvapením zjišťuju, že to nejsou šaty. :o Wow, vypadá to parádně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec bych nečekala, že vám to bude připadat jako šaty :D Ale děkuji :)

      Vymazat
  6. Jako družičce ti to strašně moc slušelo! ♥ Držím palce, ať se na vejšce co nejdřív zorientuješ a všechno zvládneš :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuuu <3 Hele, snad to zvládnu :) Věřím, že jo.

      Vymazat
  7. Je super vědět kdy budou vycházet články a to teda jich bude dost��

    OdpovědětVymazat
  8. Přeji, ať se ti na výšce daří. :)
    Přesně vím, jaké přípravy jsou s hledáním šatů, taky jsem to letos řešila a to jsem hlavně potom šla na dvě svatby, takže to bylo ještě řešení svatebních darů atd. :D Ale svatby jsou super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Jojo, svatby jsou super, hlavně ty žranice :D!

      Vymazat
  9. Naprosto chápu, já se zatím jenom zabydluju v bytě, ale taky už nic nestíhám :D Vejška mi začne příští týden a jsem docela nervní :)
    Ty šaty jsou strašně krásný a moc ti sluší! :)
    michelle-and-her-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu, že ještě se zabydlováním nic nestíháš :D Děkuji za pochvalu :)

      Vymazat
  10. Mě vysoká začíná, až koncem října, takže mám zatím klid :D Na svatbě ti to moc slušelo!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se ti to také blíží, neboj :D A děkuji za pochvalu :)

      Vymazat
  11. Šaty máš krasne..moc ti to slusi. :) Přeji hodně štěstí na vysoké škole.:) S tou svatbou jsi mi připomněla sestřinu svatbu..ta ji měla minulý rok a taky jsme se tam krásně nadlabli.:)

    OdpovědětVymazat
  12. Konečně jsem se dozvěděla, na jakou školu budeš po maturitě chodit :-) Gratuluji k přijetí ;-) Nicméně jedna věc mě trochu zaráží… A to – že o ní píšeš jako o „výšce“. No.
    Vysoká škola – VŠ – výška a Vyšší odborná škola – VOŠ – voška. Je to přece jasné, ne? Mate mě, a určitě nejen mě, jak popisuješ, že „jdeš na výšku“, „nastoupila jsi na výšku“,… Vždyť to není pravda! Bylo by dobré se umět vyjadřovat přesně. Vzhledem k zaměření tvé (doufám) vysněné školy a budoucímu zaměstnání by tvá sdělení/zprávy určené nám jako čtenářům měla být objektivní a hlavně přesná. Tj. dle mého názoru – já chápu, že voška nezní tak dobře a stylově jako výška, nicméně jako budoucí publicistka bys nám měla podávat zprávy nezkreslené a hlavně NEZAVÁDĚJÍCÍ. A v tomto případě tomu tak bohužel nebylo...
    Máš vcelku hezký blog, zvláště zaměřením, tak by bylo zbytečné ho kazit neznalostí češtiny. Vždyť se jí chceš v blízké budoucnosti věnovat, no ne? :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda osobně nikdy nikoho neslyšela říkat ani neviděla psát "voška", prostě se to neříká, každopádně chápu tvé rozhořčení. I nadále však budu psát vejška, je mi to přirozenější - přece jenom je to vyšší vzdělání a je to na stejném principu, tedy kromě titulu. Děkuji za komentář a gratulaci :)

      Vymazat
    2. Velice mě zajímala Tvá reakce, takže jsem si počkala :-)
      Možná to bude tím, že v poslední době (spolu se vznikem spousty soukromých vysokých škol) začali studenti dávat přednost právě těm vysokým školám před voškami, protože 3 roky studia na ní pro ně nejsou až tak výhodné, co já vím… :-D
      Jinak tady jsi mi udělala radost a napsala jsi to správně :-) Je to vyšší vzdělání, avšak ne „vysoké“. Pouze vyšší, např. vyšší než střední škola…
      Nicméně vidím, že se v tom nevyznáš, když tvrdíš, že jsou na stejném principu. Nejsou. Dokonce je upravuje i jiný zákon. Zákon o vysokých školách je samostatný a poté je tu Zákon o předškolním, základním, středním, vyšším odborném (!) a jiném vzdělávání, který shrnuje všechny tyto nižší typy vzdělávání.
      Vyšší odborná je (když to řeknu syrově) diplom pro středoškoláky, ale vysoká má diplom pro vysokoškolsky vzdělané lidi.
      Příklad: jakmile budeš po vystudování této školy zadávat své nejvyšší dosažené vzdělání (a velice často se stává, že tam není kolonka „vyšší odborné“), tak budeš nucena zaškrtnout „střední s maturitou“, neboť to bude tvé nejvyšší dosažené vzdělání, opět nikoliv vysokoškolské.
      Rozdíl je v titulu za jménem, stylu výuky,… v mnoha věcech, jak (nyní) jistě víš/vidíš.
      Je mi trochu líto, že ti není příjemné vyslovovat zkratku školy, na kterou chodíš.
      Závěrem bych jen chtěla podotknout – pokud je ti přirozenější chodit na „vejšku“, měla jsi jít na školu vysokou, ne vyšší odbornou ;-)
      Hodně štěstí ve škole :-)

      Vymazat
  13. Mala si prekrásne šaty, veľmi ti to pristalo. :) Veľa šťastia so školou, prajem ti veľa úspechov a nech ťa neupúšťa nadšenie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) No nadšení mě už trochu opustilo, tedy spíše kvůli tomu, že musím vstávat a učit se :D

      Vymazat
  14. Moje zacatky na vysoky byly podobne hekticky, ale ono je to nakonec podda a je to fajn :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  15. Máš moc krásně šaty, hrozně ti to v nich sluší <3

    OdpovědětVymazat
  16. ja kdyz jsem si naplanovala kdy mi budou vychazet clanky nikdy mi to nevyslo :-D takze drzim palce :) studujes publicistiku?! husty! zavidim :) saty ti moc slusi. puvodne me napadlo jestli ses nevdavala ty kdyz jsi psala duvod je nize a tam ta fotka :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nééé, já mám na vdávání ještě čas :D :) Ale děkuji za pochvalu :)

      Vymazat
  17. Taky vůbec nestíhám a obdivuju tě, že stíháš třikrát týdně článek :D To já bych asi nedala.. Svadba musela být super a líbí se mi tvoje šaty, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), ale již výše zmiňuji, že to nejsou šaty :D

      Vymazat
  18. Teeda, takže spousta nových věcí:) Já taky nastupovala na novou výšku, takže s tebou úplně soucítím:D

    OdpovědětVymazat