Recenze Face Up! po 2 měsících!


Ahojky!

Hlásím se z období zkouškového! 😁 Také hlásím, že jsem dnes úspěšně dala dvě zkoušky. Bohužel se mi už také dvě nepovedly na první pokus, ale uteklo mi to jen o kousíček. Takže jdu v pátek a příští týden na opravný termín 😊. Mám však před sebou ještě další 3 zkoušky, takže mi držte prosím palce💓!

Každopádně dnes vám přináším slibovanou recenzi na Face Up! A jelikož jsem se ke článku dostala až dnes, bude to recenze po 2 měsících používání.

Jdeme na to!



S používáním Face Up! jsem začala přesně 4.listopadu 2017. Měla jsem červené boláky atd., více jsem o mém akné psala ve článku ZDE. Zároveň jsem používala mycí peeling od značky Alverde a olejíčky od Saloosu. 

Pojďme si nejdříve připomenout fotku PŘED:


Ale jak má pleť vypadá teď? 




Jak sami vidíte, pleť se mi až neuvěřitelně zlepšila. To, co vidíte na fotkách jsou už jenom pouhé jizvičky, které mám po velkém akné. Na ty momentálně používám gel Contractubex, který si můžete koupit v jakékoliv lékárně bez předpisu 😎. Je dražší, okolo 360 Kč. Avšak pomáhá jak na nové, tak i staré jizvičky. Jsem s přístrojem moc spokojená! Je však nutné, používat ho pravidelně! Bez pravidelného užívání by se nedostavil takovýto výsledek.

Jak se o pleť starám teď?

Přístroj používám i nadále, jen ne tak, jako předtím. Když se mi sem tam vytvoří pupínek ze stresu nebo z nedostatku pitného režimu, nasvítím si ho večer před spaním a ráno tam skoro žádný není. I nadále používám večer ve sprše mycí peeling od Alverde s vůní jablka a limetky. Po sprše a případném nasvícení si obličej namažu Saloos olejíčky. Ráno si pleť čistím růžovou vodou a mažu gelem Contractubex.


Celkové shrnutí:

Jak jsem již psala, jsem nadmíru spokojená! Přístroj mi to nejhorší akné vyléčil a já jsem opět šťastná a nebojím se chodit ven bez make-upu. Jizvičky také mizí a to díky zmiňovanému gelu. Opravdu je důležité na obličej poctivě svítit každé ráno i večer po dobu 10ti minut. Během dne dodržujte pitný režim. Stravu jsem nijak neměnila, jím to co chci a kdy chci. S pletí to nemělo nic společného. Je ale pravda, že se pro jistotu chystám na alergologii, aby mi zjistili případné potravinové alergie😊. Dříve jsem měla alergii na pouhé kravské mléko. 

Přístroj vám doporučuji. Je však možné, že na každého bude zabírat jinak.
-Anička
Nezapomeňte mě také sledovat na ostatních sociálních sítích
Pokud máte rádi moje články, dejte mi prosím vpravo v menu odběr a followněte mě na instagramu(annevenkrbcova) a youtube(Anna Venkrbcová). Pokud mi navíc do komentářů napíšete VAŠE ostatní sociální sítě - ráda vás follownu zpátky💓

50 komentářů:

  1. To je super změna k lepšímu! :) Taky jsem ještě v létě měla hodně velké akné a byla jsem z toho nešťastná. Mně pomohla antibiotická mast od kožní lékařky a později micelární voda od La Roche-Posay na problematickou pleť. Tak jen doufám, že už se mi pleť nebude nějak výrazně horšit.

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si na sebe antibiotika patlat moc nechtěla, takže ráda, že zabralo toto :) A kosmetika La-Roche-Posay mi bohužel vůbec nesedla.

      Vymazat
  2. Téda, ten výsledek je fakt super! Moc gratuluju. Já teď taky zkouším saloos tak si můžeš počkat na recenzi.Dávám odběr (jako Janina Pálková) a když jukneš ke mě a vezmeš též, budu moc ráda-pokud se ti bude líbit samozřejmě :-) Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc za milý komentář :) Na blog kouknu, případně i později na recenzi :)

      Vymazat
  3. Super přínosný článek! Vážně uvažuju o koupi - bohužel, Vánoce už jsou za námi :/ :D Škoda jenom, že sis ho po sobě nepřečetla :/ Na to, jak je krátký, ti tam chybí dost čárek, hned v druhé větě písmenko, opakuješ slova, a tak, trochu to kazí dojem :/ Btw. máte na té škole i např. klasickou češtinu? Zvažovala jsem budoucí studium, jelikož to pro mě začíná být dost aktuální :D, proto by mě to zajímalo - nechtěla bys napsat článek o tom, jak u tebe probíhal 1. semestr? Náročnost školy a tak? Nějaké tipy? :D :D Myslím si, že by to určitě mohlo pomoct při rozhodování více čtenářům :)
    Jinak hodně štěstí u zkoušek! Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář :) Za chyby se omlouvám. Myslím, že mi zkouškové leze na mozek a prostě mi ty čárky vypadávají. Stejně tak písmenka :D. Na škole máme češtinu o několika stupních. Začíná se morfologií, pokračuje se přes lexikologii, kterou jsem složila teď v zimním semestru. Jako třetí čeština se probírá syntax a pak je myslím rétorika. S klasickou češtinou to úplně nesouvisí. Krom tedy té morfologie. Spíš učitelům jde o slovní zásobu :) Snad jsem ti nějak pomohla :) Článek o 1. semestru napsat můžu, ale až po zkouškovém :D Určitě sleduj můj blog. Pokud chceš názor vědět dříve, napiš mi tvojí emailovou adresu, ráda ti to popíšu :)

      Vymazat
    2. Naprosto tě chápu :D Jinak s tou češtinou je to ohromně zajímavé :) Děkuju za tak vyčerpávající odpověď! :D Termíny jsou daleko, takže na článek si moc ráda počkám. Ještě jednou děkuju :) L.

      Vymazat
    3. Nemáš vůbec zač :D Článek asi napíšu :)

      Vymazat
  4. Ani vážně skvělá změna!! A budu držet palce u dalších zkoušek :) Jinak já jak se stravuji jinak, tak mi jídlo pleť hodně ovlivňuje. Možná ne tolik na pohled, ale když si na ní šáhnu já, tak cítím veliký rozdíl. O Vánocích jsem jedla hodně nezdravě a pleť se mi dávala do pořádku skoro až do teď :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za komentář! :) Děkuju, ve čtvrtek mě čeká další a pak příští týden :) Já mám na dotek pleť úplně skvělou, myslím, že mi jí zjemňuje právě zmiňovaný gelík :)

      Vymazat
  5. Gratuluju k úspěšným zkouškám a budu držet palce při těch zbývajících:)
    A musím říct že obrovská změna k lepšímu i já mám už od základky problém s akné, něco jako ty... ale nevím, jestli bych si ten příštroj koupila... Jinak růžovou vodu i ty olejíčky používám taky a potom veškerou čistící kosmetiku od syn care :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Ono třeba na někoho přístroj zabrat nemusí, záleží na tom, z čeho se ti akné tvoří :) Někdo to má třeba z nepravidelného přísunu tekutin nebo mléčných výrobků :) Syn Care neznám, díky za tip :)

      Vymazat
  6. Jé na tenhle článek jsem se těšila! :) tak to je skvělý, že to zabralo. Já teda (ťuk ťuk) nikdy moc problém s akné neměla, ale znám dost lidí, co ty problémy má a určitě doporučím :) Jinak gratuluji ke zkouškám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se máš, že to nemusíš řešit :) Děkuju za milý komentář!

      Vymazat
  7. Páni, pleť se ti vážně neskutečně zlepšila! Jinak gratuluji k úspěšným zkouškám:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Jsem ráda, že i vy vidíte rozdíl.

      Vymazat
  8. To je vážně paráda! :) O tolik lepší.
    Vitím, že si dáváš Růžovou vodu. Momentálně si dávám na pleť jen ji a nic jiného. Stříkala bych se s ní pořád :D protože skvěle voní.
    Ať je pleť jen hezčí a hezčí. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Opravdu viditelné zlepšení! A máš můj obdiv za nenalíčené fotky. Já se stydím jít ven nenalíčená pomalu i se smetím... Na akné trpím hodně, rozjelo se mi před 2 lety po vysazení prášků. Pořád jsem čekala, kdy už konečně přejde, až mi došlo, že se s ním asi budu muset smířit. U mě je hodně na vině stres a "nečistý" vzduch ve městě. Když vyjedu na hory, tak mám po pár dnech boláky zahojené. No jo, Face up! bych určitě taky využila. Jinak Saloos oleje na pleť používám taky, jsou skvělé. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za hezký komentář! Já se už tolik nelíčím od té doby, co se mi to po nelíčení se zlepšovalo a také proto, že mi zvedá sebevědomí můj přítel :) Je to od něj milé. Vysazení prášků se bojím. Snad se mi to tolik nezhorší, ale co bych pro dítě jednou neudělala :) Koukám, že Saloos oleje jsou velmi oblíbené!

      Vymazat
  10. Tý jo! Změna je vážně vidět! :) Mě se akné dělá teď většinou pouze ze stresu -_- a ttřeba teď mám úplně krásnou pleť, ale až půjdu na zkoušku, tak to dopadne šíleně :DD. Zaujala mě ta mastička na ty jizvičky :) já momentálně používám biodermu, která je i na jizvičky a zatím dobrý :), ale mrknu nejspíš po téhle! :)

    www.shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze stresu jsou nejhorší pupínky! Ráno máš pleť krásnou a po celém dni jsou všude :D Mastičku vyzkoušej. Mně připomíná vůni heřmánku :)

      Vymazat
  11. Ta změna je dost viditelná. :)
    Mě se to zhoršilo po tom, co jsem vysadila HA a používám na to olejíček a teď jsem k Vánocům dostala od bráchy s manželkou černou masku, která se pak jen smyje a je po ní hezky hladká pleť. Olejíček používám každý večer, masku jsem zatím měla jen jednou, chtěla bych jí používat aspoň 2x týdně, tak uvidím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za komentář! :) Já se vysazení HA bojím no, aby mi to tu pleť zase nerozhodilo :D

      Vymazat
  12. Je videt, ze akne ti vyrazne ustoupilo :) coz je super, a jsem za to moc ráda. jstli to opravdu zpusobil Face up tak klobouk dolu, protoze ja jsem proti podobnym pristrojkum skepticka. takze super :) ja nikdy tak silne akne nemela, ale momentalne uz rok bojuji s akne hlavne brada a čelo, ale u me je to kvuli vysazeni menstruace, a bojim se, ze by me v tom ani Face up nespasil. ale kdo vi. :) jen me trosku odrazuje ta cena, protoze pokud by mi nepomohl tak by me ty penize mrzely, ale zas pokud opravdu tak leči tak jsou to sakra dobre utraceny penizky. :) jestli to promyslim a uvidim. ale tobe to preju :) je videt i z fotek jak ses rozzrarila a smejes se, a jsi za to stastna, ale to je super :)))
    www.verubooklover.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem tomu nevěřila, ale asi to fakt pomohlo :) Jo cena je vysoká.. To je to tak vidět, že jsem šťastnější? To jsem moc ráda :)

      Vymazat
  13. Gratuluji ti ke zkouškám, jsi šikovná. A musím říct, že rozdíl jde opravdu znát, takže za ty peníze to určitě stálo! :-) Jako fakt zírám. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Páni, tak to je opravdu velký rozdíl, je to skvělý posun :) Držím ti palce ke všem zkouškám, určitě je všechny zvládneš :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za milý komentář! :) Jsem ráda, že i vy čtenáři vidíte rozdíl.

      Vymazat
  15. Musím říct,že pleť máš opravdu teď krásnou, bych taky potřebovala nějaký ten přípravek no�� já mám takový drsný gel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Základem je ta správná péče a pokud máš drsný gel, tak to asi nebude to pravé :/

      Vymazat
  16. Tak to by Ti možná mohl pomoci i můj poslední článek. Také trpím na akné a dost mi na to pomáhá Lush - pleťová voda a kokosový olej nebo tea tree... Tyhle čistící věci jsem nikdy nechápala, ale pravděpodobně je to opravdu fajn. DOkud si ale vystačím se svými stálými produkty, tak to asi nepotřebuji. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Páni, je vidět opravdová změna. Face up! a celkově celý článek určitě doporučím kamarádce, která má s akné problémy :)
    Ta růžová voda zaujala hlavně mě.
    Skvělý článek :) :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporuč :) Snad by jí to mohlo pomoct. A děkuju! Růžová voda je skvělá nejen na pleť.

      Vymazat
  18. Páni, velký rozdíl. To je dobře, že to pomáhá. Naštěstí už problémy s pletí nemám, ale moc hezký článek.

    veronikaisa.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeju ti. aby si problémy už neměla :) Akné je zlo.

      Vymazat
  19. No to je krásná změna, ten rozdím tam opravdu je vidět! Je super, že to pomáhá :) a u zkoušek držím palce, mě čekají čtyři, teď mi začalo zkouškové, tak hurá do toho! :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Určitě si je všechny zvládla. Jsi chytrá holka.

      Vymazat
  20. Wau fakt je tam vidět obrovská změna! :) To je super, jsem ráda, že v dnešní době už opravdu existuje něco, co na akné pomáhá. Pamatuju si to před těmi 6-7 lety, kdy jsem v pubertě trpěla příšerným akné a běhala od doktora k doktorovi, aby mi na to něco poradili a nic pořád nepomáhalo. Až antikoncepce. Bohužel :D těžce hormonální, která sice zabrala na akné, ale zhoršila spoustu dalších věcí. Tak ještě že teď už jsou i lepší možnosti, co skutečně fungují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Já též běhala po doktorech a nic nepomáhalo, prali do mě akorát tak šílenou chemii :/

      Vymazat
  21. Gratuluju ke zkouškám snad se úspěšne daří i další nebo opravili tamty :) páni, vypadá to dost dobře !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Jo i ostatní se vyvedly, ta oprava už bohužel ne :/ Ale děkuji za optání.

      Vymazat
  22. Držím palce u zkoušek! Určitě je všechny zvládneš.

    Změny jsou perfektní. :o Na tento článek jsem byla opravdu zvědavá, jelikož mám sama dost problémovou pleť a akné není nic příjemného. Nejspíš koupi také zvážím, spíše se ale bojím pravidelnosti používání, v tom já jsem docela nedůsledná. :/ No holt bych to musela dodržovat, abych měla také tak skvělé výsledky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Jo pravidelnost je dost důležitá, jinak to fakt nebude fungovat :)

      Vymazat
  23. Akne je muj celozivotni nepritel. Mas tu plet vyrazne lepsi! Musim ten zazrak taky omrknout;).


    Mej se krasne a preji hodne uspechu ve skole!
    Papa

    www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Zmena je videt a rozhodne k lepsimu! Palec nahoru

    Irena Novakova I THE GOWN
    http://www.shop-it.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Wau, vyzerá to super! Parádny výsledok! ☃ ❄

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat