Unboxing Face Up! a první dojmy




Ahoj! 

V dnešním článku bych vám ráda představila přístroj Face Up!, který mi má pomoct s akné. Hned na začátku podotknu, že ho posílají přes PPL. Řeknu vám, už nikdy více! Měli mi přístroj přivézt ve čtvrtek večer a nakonec mi ho s problémy a bez včasného upozornění přivezli v sobotu dopoledne.

Nevadí, pojďme se vrhnout na unboxing a první dojmy 😊.




Samotné balení je velmi jednoduché. Jelikož se jedná o český výrobek, máte vše primárně česky. Balení obsahuje samotný přístroj Face Up!, kabel, obal na přístroj a manuál. Samotný přístroj musíte mít během používání zapojený v síti, což bych brala trochu jako nevýhodu, ale jestli mi to má pomoct s akné, tak to ráda přežiji 😇. 






V manuálu píší, že byste měli přejíždět po obličeji či aknózních místech po dobu 10ti minut ráno i večer. Nelekejte se, že to po zapnutí bude blikat sytě červenou barvou. Je to sice velmi nepříjemné na oči, ale 10 minut s přehledem zvládnete 😎.










Na webu zde si ho můžete kromě modré barvy, kterou mám já, pořídit i ve fialové, růžové či zelené. V manuálu se také dočtete, že první zlepšení můžete vidět již po jednom týdnu používání. Zatím vám sem fotku nedám, chci totiž udělat fotorecenzi před a po. Začala jsem s ním v sobotu, tak se můžete těšit v neděli na recenzi a dojmy z prvního týdne.







Dnes vám jenom řeknu, že jsem k přístroji zatím trochu skeptická. Mám pocit, že mi pouhé červené světlo, blikání a teplo nemůže pomoct. Je ale pravda, že mi to pupínky zatím vytahuje nahoru. Zároveň se také vytažené pupínky hojí rychleji. Uvidíme, jak na tom budu v neděli 😇.









Jste zvědaví na výsledky, stejně jako já? Trápí vás aknózní pleť?
-Anička
⤹⤹Nezapomeňte mě také sledovat na ostatních sociálních sítích⤸⤸
Pokud máte rádi moje články, dejte mi prosím vpravo v menu odběr a followněte mě na instagramu(annevenkrbcova) a youtube(Anna Venkrbcová). Pokud mi navíc do komentářů napíšete VAŠE ostatní sociální sítě - ráda vás follownu zpátky💓.

20 komentářů:

  1. Jsem opravdu zvědavá na neděli. Problémy s akné mám nehorázné, takže pokud by to bylo účinné, tak bych zvažovala koupi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dám vědět, byla bych ráda, kdybych přístroj mohla dále doporučit :)

      Vymazat
  2. Ty jo, také jsem dost zvědavá na neděli :) snad to bude pomáhat

    OdpovědětVymazat
  3. No to jsem sakra zvědavá, protože tomu moc nevěřím...jsem v tom také dost skeptická.. no ale uvidíme ve foto před a po. :-D Každopádně já jsem teď objevila dost dobré tabletky v DM a nestačím zírat, jak mi to na akné pomáhá. :-) A že je to dost levná záležitost :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaké to jsou tabletky? :O To mě zajímá, DMku mám ráda :) Určitě dám vědět.

      Vymazat
  4. Vzhledem k tomu, že na akné také trpím, jsem na to hodně zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, to jsem fakt dost zvědavá, problémy s akné rozhodně mám, takže takováhle věcička by se rozhodně hodila:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  6. Já naštěstí nikdy moc problémy s akné neměla :) Ale zajímají mě výsledky, jestli to funguje!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsi šťastlivec :) Určitě dám vědět.

      Vymazat
  7. Tak to se na nedělní článek moc těším, sama mám aknózní pleť a i když je to teď trošku lepší jak dřív, tak do pleti bez akné mám ještě hodně daleko :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Mám stejný problém :/. Snad mi to pomůže a budu vám to moct doporučit! :)

      Vymazat
  8. Zajímavá věcička, já se teď s akné trápila opravdu hodně, léčila jsem ho několik týdnu antibiotickou mastí. Teď pleť vypadá hezky v rámci možností, tak snad se to zase nezhorší. Na dojmy jsem určitě zvědavá :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O mastičce už jsem také slyšela, ale antibiotika jsem na sebe fakt nechtěla :/

      Vymazat
  9. Tak na tohle jsem byla moc zvědavá a ještě jsem ! :) S pletí naštěstí problémy nemám ale dříve jsem měla a vlastně to bylo asi tím jak jsem se stravovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se nestravuji úplně špatně. Bohužel to bude asi hormonální příčina.

      Vymazat
  10. Ze začátku musím napsat, že službu PPL nesnáším -_-.
    Ale jsem na tenhle přístroj hodně zvědavá, ale sice bych ho nepotřebovala, ale tyhle věci kolem akné mě zajímají, jelikož jsem si tím také prošla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PPLko je hrozný! :D Už nikdy více! Recenze už je zveřejněna :)

      Vymazat