Anne's talking #4


Ahoj! 

Od posledního deníčkovského článku se toho událo mnoho. Staly se věci dobré, lepší, ale i ty špatné. Dnes však budu pozitivní. Řeknu vám, co všechno se v mém životě událo, co se chystá a zároveň vám v dnešním článku ukážu pár věcí, které jsme si s přítelem pořídili.

Jdeme na to 😊.




Začnu asi tím, že jsem studentem na plný úvazek. Nemám čas skoro na nic jiného. Vtipné je, že mi to moc nevadí. Studuji konečně něco, co mě baví a naplňuje. Již teď mi škola přinesla mnoho zkušeností a nových poznatků ve světě médií. Například i to, že příští týden v úterý budu moderovat 2 dopolední přednášky na Týdnu vědy a techniky v Praze na Akademii věd! Hustý 😁 Určitě vám pak o mých pocitech ještě napíšu. Jdete tam někdo?


Také jsme s přítelem byli na Signal festivalu, ze kterého jsme bohužel museli odejít dřív. Bolelo mě totiž tak moc břicho, že jsem nevěděla, jestli se tam nesložím. Stalo se mi to už poněkolikáté, proto jsem se následující den vydala k doktorce, která mi napsala doporučení na sono žlučníku. Snad to nebude nic vážného - na operaci se mi nechce.


Dalším zážitkem je návštěva bistra Waf Waf. S přítelem jsme šli na snídani. Řeknu vám na rovinu, že jsme se totálně přejedli 😅! Wafle byly úplně boží. Buď si můžete sestavit svojí a nebo si dát stejně jako mi nějakou ze stálé nabídky. My měli chuť na slanou, takže jsme si zvolili tu s vejcem, slaninou, chedarem a rucolou 💗. K tomu jsme si objednali do roztomilých plechových hrníčků cappucino☕. Určitě vám Waf Waf doporučuji. Upozorním jen na málo míst k sezení. Obsluha mi přišla také trošku mrzutá, ale jídlo to vynahradilo😂.





V neděli jsme zavítali do Ikey - byl to den, kdy byla ta obří vichřice. U nás byl paradoxně klid. To se ale nedá říct o Ikee. Tam se rozhodlo jet snad celé lidstvo!😄. Naším cílem byla hlavně nová vánoční kolekce, ze které jsme si pár věcí odvezli. Zalíbil se nám hvězdičkový řetěz. Hvězdy jsou z takového tvrdého papíru. Stál 159 Kč bez světýlek! Ty bylo nutné dokoupit za 79 Kč. A aby toho nebylo málo, u světýlek nejsou baterky, takže ty si musíte také za 45 Kč dokoupit 😅.






Dále jsme si pořídili sadu 3 svítících skleněných stromečků🎄 za 149 Kč. I k těm si musíte zvlášť dokoupit takové ty placaté baterky za 29 Kč. 










Na náš první společný vánoční stromek jsme si zatím pořídili jenom tyto krásné, malé ozdobičky. Chceme mít výzdobu v červené, zlaté, zelené a bílé barvě😍🎄. Ozdoby stály 129 Kč.











Teď pro vás mám tip😁. Pokud máte rádi o Vánocích svařené víno, kupte si to v Ikee! Je úplně výborné, tak akorát sladké a k dokonalosti vám chybí už jenom nasekané mandle😊. Stojí 89 Kč. My ho hned s přítelem u zapálené vánoční svíčky za 25 Kč vypili 😍. 







Též mi rodiče na moje přání objednali přístroj Face up! Je to přístroj, který vás má zbavit akné. Více si o něm můžete přečíst zde. Četla jsem na něj více méně kladné recenze, tak jsem zvědavá jak pomůže mně. Budu vám průběh "léčby" dokumentovat a pak napíšu recenzi. Vím, že akné trpí hodně z nás😊.





Líbí se vám věci z Ikey?
Máte zkušenost s přístrojem Face up?
Jak jde škola vám? 

-Anička


Nezapomeňte mě také sledovat na ostatních sociálních sítích
Pokud máte rádi moje články, dejte mi prosím vpravo v menu odběr a followněte mě na instagramu(annevenkrbcova) a youtube(Anna Venkrbcová). Pokud mi navíc do komentářů napíšete VAŠE ostatní sociální sítě - ráda vás follownu zpátky💓

53 komentářů:

  1. Miluju nákupy v ikee! Nejradši tam nakupuju věci do kuchyně - různé misky, talíře, hrníčky.. Ale taky vychytávky jako třeba sáčky s uzávěrem nebo za skvělou cenu také ty zavírací dózy :) O škole mi nemluv, prokrastinace na plné obrátky :D :D Doufám, že ti dobře dopadne sono žlučníku!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vychytávky jsou taky super! :D Hlavně jsou úžasně levný a pak když se to všechno sečte, tak moje peněženka stejně brečí.

      Vymazat
  2. Hodně štěstí ve studiu! :) A to bistro vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak snad to s tím břichem nebude nějak vážné, já měla tenkrát také problémy se žlučníkem a jsou to strašné bolesti :/.
    Do Ikei chodím moc ráda ale mám to trochu z ruky. Nejblíže mám Brno a ještě k tomu je Ikea na druhé straně úplně :D ale jednou do půl roku tam zavítáme. Krásné věci, asi bych tam nechala kupu peněz.
    Face up vubec neznám :O. Jsem zvědavá zda to pomůže, určitě si přečtu další články :).
    Měj se hezky ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, snad to bude dobré. Ikea je velmi oblíbená, jak tak koukám :D O Faceupu budu určitě ještě informovat :)

      Vymazat
  4. Na signal festivalu jsem nebyla letos:), ale doufám, že půjdu příští rok :). Do Waf Waf chci jít také :D a vypadá to moc dobře!! :) A věci z ikea? miluju :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také doufám, že se mi to příští týden vydaří a snad i lépe :) Waf Waf opravdu doporučuju :)

      Vymazat
  5. Ozdoby na stromeček jsou moc hezký, také se těším, až si jednou budu i já zdobit stromek, ale zatím pro mě nijak nemá význam zdobit si ho doma, když jsem tam jakože sama a Vánoce oslavím u rodičů :-D

    Jsem zvědavá, až napíšeš recenzi na ten přístroj, proto už i já jsem o něm četla a moc se mi tomu nechce věřit :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho měla i u našich v pokojíčku, takový malý umělý O:) byla to hezká dekorace. Určitě o něm napíšu, dám vědět :) Sama jsem zvědavá.

      Vymazat
  6. Super věci z Ikea, jsou to moc krásné dekorace a určitě bych je taky využila :) o Signal festivalu mi psala kamarádka, kdybych byla na škole v Praze tak tam určitě jdu taky :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba ti signal festival vyjde příští rok :) a děkujuu.

      Vymazat
  7. Do Ikei sa chystám tento víkend :) Tiež ideme s priateľom zdobiť náš prvý vianočný stromček a potrebujeme kúpiť ozdoby. Mám obrovskú radosť a teším sa. Pevne verím, že tvoje zdravotné problémy sa skoro vyriešia. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, také doufám :) Přeju šťastný nákup!

      Vymazat
  8. Miluju Ikeu! Nemůžu tam jezdit moc často, protože by mi pak nezbyly peníze na nic jiného:D Do Waf Waf musím někdy zajít, vypadá to tam vážně skvěle!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také ne! :D Peněženka vždycky pláče - to jsou svíčky sem, deka tam, kravinky sem, kaktus tadyy :D

      Vymazat
  9. Ikea je skvělá! Vždy se tam najde tolik krásných blbostí:-).
    Zrovna do ikei pojedeme tento týden pro stolek a rovnou si vezmeme tyhle úžasné ozdoby! Jsou vážně úžasné:-).


    Školou žiji pořád. Buď praxe nebo škola.. ale už jsem docela vyřízená :D.


    Snad to bude dobré a sono výjde v pořádku! Drž se!��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem tě ozdobami inspirovala :) Děkuju moc, snad budu v pořádku :)

      Vymazat
  10. Beautiful! Have a great day doll!

    New follower! Follow back? ;)
    MARY MARÍA STYLE

    OdpovědětVymazat
  11. s tím břichem. .takový dotaz.. nebolelo tě to nahoře? jako kdyby hned pod trupem? ... ty věci z ikey vypadají hodně dobře :) a jinak budeme mít letos s mojim taky první vánoce :) ale ještě nemáme stromek ani nic na něj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bolelo to dole mezi žebry, jak píšeš nahoře :/ Doktorka říkala, že si nemyslí, že by to byl úplně žlučník, tak uvidíme. My stromek také nemáme, to až v prosinci :D Ale ozdoby už pomalu kupujeme :)

      Vymazat
  12. Ikeu miluju! Asi jako jeden z mála lidí. Dokonce je mi líto, že žádnou v blízkosti nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, taky by mi asi chyběla :) Ale aspoň bych ušetřila :D

      Vymazat
  13. Já se tak moc těším na Vánoce! Taky už koukám po různých dekoracích! :-)
    A na to Waf waf se budu muset mrknout, vypadá to skvěle! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se také moc těším! Mám úplně christmas mood :D!

      Vymazat
  14. Mně se toho poslední dobou moc nedaří, hlavně ve škole :D Ale věci z ikey jsou super, už delší dobu se tam chystám, tak mám alespoň tipy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebooj, ono se to zlepší :) Jsem ráda, že jsem tě ikeou inspirovala.

      Vymazat
  15. S tím břichem mě to mrzí, snad to nebude tak vážné. Jinak s tou školou ti rozumím, ale představa, že by mě hned takhle ze začátku poslali moderovat nějakou akci, tak bych asi zešílela :D ale je pravda, že já jsem trochu jiné povahy než ty :) snad se postupně otrkám, protože mě obor hodně baví :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice jsi jiné povahy, ale určitě by si to zvládla :) Dám pak vědět dojmy :D

      Vymazat
  16. Teda bolesti s břichem znám, snad se ti vyhne alespoň gastro :/..
    Jinak krásné věcičky jsis koupila, věci z Ikey miluji a s tím přístrojem žádné zkušenosti tedy nemám :).

    OdpovědětVymazat
  17. pekný článok! :) Signal festival bol určite super a dúfam, že zdravotné problémy čoskoro pominú ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  18. Je super, že jsi našla školu, která tě baví. :)
    Bistro Waf Waf se mi moc líbí.
    Mám ráda ty svítící věci, někde bych měla mít sněhuláka, jen se musím podívat kde a ještě stromek malý na stůl, takže to začátkem prosince vytáhnu. :)
    Stromek s těmi ozdobami bude určitě pěkný. já letos chtěla fialový, tak budeme mít fialový, ještě nevím, jestli jen jednobarevný nebo do toho dáme stříbrnou barvu, záleží, co si vezme ségra za ozdoby, protože si je budeme vyměňovat se ségrou, vzhledem k tomu, že fialové nemáme. :D A konečně letos máme nový stromeček. :)
    Ten přístroj by mě zajímal, jsem zvědavá, zda ti to pomůže. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě napíšu na přístroj recenzi :) Svítící věci jsou úplně boží, dokážou krásně zútulnit jakýkoliv prostor :)

      Vymazat
  19. Do toho WAF-WAF by som hneď zašla! Krásny príspevok!

    OdpovědětVymazat
  20. Ten festival vyzerá zaujímavo :) Do Waf Waf sa budem musieť ísť niekedy pozrieť, tie raňajky vyzerajú skvelo, veľmi ma zaujal aj ten prístroj na pleť :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Festival byl zajímavý :) Napíšu report. Do Waf Waf určitě zajdi :)

      Vymazat
  21. Moc se mi líbí ty svíticí hvězdy! Zbožňuju ty světélkující řetězy... a na to svařené víno jsem taky dostala chuť, asi se budeme muset vydat do Ikei. :D

    OdpovědětVymazat
  22. V Ikee jsem byla tuto sobotu a také tam zavítalo celé lidstvo :-D byla to katastrofa, všichni do sebe vráželi a šel cítit už ve vzduchu ten vánoční čas nakupování :-D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  23. Ty vánoční ozdoby jsou boží!!! Taky chci!!! Ty hvězdičky a stromečky❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  24. Poznamenán si, že pro svařák do Ikea. :D

    OdpovědětVymazat
  25. Pěkný článek :) no do Ikei se taky chystám ted některý víkend a už se tam hrozně těším :) a ten svařák, hm hned bych ho vyzkoušela, kdybych nebyla ve čtvrtém měsíci :) :D ale nevadí, vzpomenu si na něj příští rok, pokud ho tam ještě budou mít...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Svařák tam mají každý rok, jen má pokaždé jinou hezkou etiketu :) Gratuluji k mimču!

      Vymazat
  26. Mezi věci, co miluju nejvíce, určitě patří úplně náhodné výlety do ikey! :D Ta světýlka vypadají nádherně a stromečky jsou absolutně krásné, takže to vidím na další brzký výlet :D
    A stejně tak krásný je i výběr ozdob pro první společný vánoční stromeček. A vlastně je celkově krásná ta představa prvního společného vánočního stromečku s přítelem :) Něčeho takového se ještě pár let nedočkám, ale aspoň se můžu zatím těšit na druhé Vánoce strávené s přítelem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za krásný komentář :) Představa je krásná! Už aby to bylo.

      Vymazat