Anne's talking #1


Ahoj všichni! 😊

Dnes ráno mě příjemně probudil přítel - kytičkou🌹🌸(kterou tajně a úspěšně schoval) a čokoládou🍫, protože víte co? Dneska mají svátek všechny Aničky! Všechno nejlepší🎉🎈! Červenec jsem měla vždycky ráda. Je to období prázdnin, mám narozky i svátek a jsem prostě šťastná😇. Jsem zvědavá, kdy se budu cítit tak staře, že další narozky nebudu chtít slavit 😁. 

Každopádně můj svátek není to, o čem jsem dnes chtěla mluvit. 






Chci vám jen trochu přiblížit "refresh" blogu. Jistě jste si totiž všimli změny menu - přidala jsem krátký popisek o sobě, follow ikonky a zkrátka je to tu jinak naformátované. Co je ale velkou změnou, jsou fotky, které v menu přibyly. Zatím nejsou všechny fotky klikací, ale do budoucna se to určitě změní  😊 A proč vlastně klikací? Jednoduše proto, že se skrz ně dostanete na článek a místo, ze kterého je fotka pořízena, tj. když kliknete na první fotku, která je z Českého Krumlova, přesměruje vás to na článek z Lipna a Českého Krumlova 😍 Stejně tak vás to zatím přesměruje na Benátky a Drážďany. 



Také jsem konečně vymyslela rubriku "Projekty", ve které budou články na které se moc moc těším! Které to budou vám zatím neprozradím, ale již brzy se na nějaký takový můžete těšit, protože tomu věnuji celý srpen 😇. Samozřejmě vás neošidím ani o cestovatelské zážitky! Již brzy(pátek) můžete čekat článek ze Zakynthosu 💓

-Anička

15 komentářů:

  1. Všechno nejlepší k svátku :) nápad s odkazy fotek na články je super, na nové články se těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. http://kattiesweetie.simplesite.com/
    Máš krásny blog

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, já chci taky takové ranní probuzení od přítele :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti to někdy splní, dej mu nenápadně přečíst můj článek :D

      Vymazat
  4. S malým zpožědním Ti přeju všechno nejlepší k svátku! ♥ Nové menu je super :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Se zpožděním Ti chci popřát všechno nejlepší k svátku! Já na tyhle svátky vůbec nemám paměť, takže nemám páru kdo kdy má svátek. To co udělal přítel je od něj fakt něco krásného, kéžbych to měla taky :D Jinak menu je krásně zpracované to s těmi fotkami je super nápad :) Jinak na články z rubriky Projekty se těším ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mooc <3 :) Jo přítel se jen tetelí, jak si tyhle komenty čte :D A děkuji za pochvalu.

      Vymazat
  6. Tak dodatečně vše nejlepší :) Červenec je nejlepší! Ani ne před týdnem jsem slavila narozky, kamarádka je o den starší a druhá kamarádka má dva dny potom svátek, takže byla docela babincová párty :D Ty obrázky v menu jsou skvělý nápad a těším se naprojekty i článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to dodatečně také všechno nejlepší tobě i tvým kámoškám! :D Musela to být super párty. Děkuji za pochvalu a snad potěším :)

      Vymazat